Den store LEAN-dagen 6. april 2017

Publisert:

Han er kalt mannen med gullbuksene og har ledet Norge til seks mesterskapsgull på åtte år. Thorir Hergeirsson kommer til LEAN-dagen for å snakke om hvordan bli bedre når vi allerede er best. I tillegg kommer John Bessant fra University of Exeter, riksteatersjef Tom Remlov og mange flere spennende foredragsholdere til det som er årets store LEAN-konferanse i Stavanger Forum, regionens viktigste møteplass for alle som er opptatt av forbedring, kvalitet og det å jobbe smartere.

Behovet for å trappe opp arbeidet med LEAN og kontinuerlig forbedring er større enn noen gang. Bedrifter og offentlige virksomheter står ovenfor store omstillingsutfordringer i møtet med kostnadsvekst, oljeprisfall og omstilling, og stadig høyere forventninger fra kunder og brukere. Hvordan skal vi omstille oss til å bli slankere, smartere og smidigere? Tema for konferansen i år er LEAN og ledelse.

Næringsforeningens Ressursgruppe for kontinuerlig forbedring og innovasjon - Lean Forum Stavanger skal fremme forbedringer innen effektiv drift på tvers av bransjer og på tvers av privat og offentlig sektor. LEAN Dagen er regionens nye og viktigste møteplass for alle som er opptatt av forbedring, kvalitet og å jobbe smartere.

Lean dagen arrangeres i samarbeid mellom Næringsforeningen i Stavanger, Stavanger Forum, KPMG og SAS.

 

Påmelding: http://www.naeringsforeningen.no/webfolder8.aspx?BookingId=af8c252c-300c-4ce2-a122-fd542dfc4f7c