Mange kunder velger Stavanger Forum på grunn av vår fleksibilitet, kvalitet og den tryggheten det gir å legge et arrangement i våre hender.

For at vi i Stavanger Forum stadig skal kunne utvikle oss, og bli bedre, er vi avhengige av ris og ros fra våre kunder og besøkende. Av den grunn setter vi svært stort pris på all tilbakemelding vi kan få fra publikum, våre kunder og samarbeidspartnere.


Byggmakker 

"Messen fungerte greit og kvelden var vellykket. God underholdning og god mat. Helt topp, forstod jeg. Tusen takk for all hjelp i forbindelsen med vårt arrangement og takk for super service. Vi kommer gjerne igjen!"


Avfallskonferansen

"Takk for et flott arrangement i forrige uke! Vi har fått svært mange gode tilbakemeldinger på både mat, lokaler, teknikk og organisering, og er godt fornøyde med Stavanger Forum."

– Lisbeth Åsgård Meidell: Avfall Norge


Avfallskonferansen

"Jeg deltok på Avfallskonferansens festmiddag onsdag 06.06 og maten vi fikk servert der var aldeles himmelsk. Så velsmakende, delikat, harmonisk. Jeg vil huske dette måltidet i lang, lang tid. Jeg er stum av beundring. For maten ble jo ikke bare servert på et firemannsbord, men faktisk på et bord for ca 800 personer. Å tilberede mat av så høy kvalitet til så mange mennesker er et kunststykke."

– Bjørn Korsvik: Deltager på Avfallskonferansen


Grupo Catalana Occidente Award Ceremony

"Thank you very much for everything, our event was a resounding success! Give our congratulations to all in your team."

– Juan Luis Girona: Talisman Group Events


Scan One for Aker

"Vi har gleden av å informere om at Aker er strålende fornøyd med arrangementet. Vi møter ros på alle kanter og kan takke dere som samarbeidspartner for at kvelden ble så fantastisk som den ble. Så alt i alt, et fantastisk arrangement og vi takker dere og alle involverte for samarbeidet."

– Paula Hewitt: Scan One


Det Norske Måltid

"Blir litt fattig på ord etter at roen har senket seg i kroppen etter en festkveld i Stavanger Forum. Tusen takk for en fantastisk jobb – dere leverte langt over forventning. Er utrolig stolt av å ha jobbet sammen med dere. Stor takk og hils alle medarbeidere – dette var utrolig kjekt!"

– Harald Osa: Stiftelsen Norsk Matkultur


Statoil – ResPro

"Takk for et flott gjennomført arrangement i Stavanger Forum 16.-17. november. Vi i komiteen og deltakerne var storfornøyd med lokalene, teknikken, forpleiningen og hele rammen rundt arrangementet. Alle hos dere som var involvert i arrangementet fortjener stor ros for innsatsen og resultatet. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid ved fremtidige anledninger."


Schizofrenidagene

"Takk for nok en vel gjennomført konferanse. Dere er flinke. Hils hele din stab og uttrykk vår takknemlighet for et godt samarbeid."

– Jan Olav Johannessen: SUS


Petroleumstilsynet – Ledelse og storulykkesrisiko seminar

"Viser til vårt seminar tirsdag 31.08, som ble gjennomført i deres lokaler. Vi vil takke for et godt gjennomført arrangement, både mht lokale, innregistrering, tekniker og ikke minst bevertning. Konklusjonen fra vår side er at dere er profesjonelle i deres arbeid og utfører en utmerket service i alle ledd."

– Åse Ohrstrand Larsen: Petroleumstilsynet


Delegatadministrasjon ved UIS sin Ulykkesgranskning konferanse

"Tusen takk for vel gjennomført konferanse. Alle tilbakemeldinger jeg har fått til nå er ubetinget positive og det føles meget bra. Gratulerer til dere alle."