Stavanger Forum er et av Norges største konferansesentere og utstillingsområder. Vi har moderne og fleksible lokaler, velegnet for både små og store møter, konferanser, utstillinger, konserter og banketter.

Senteret tilbyr til sammen 25 møterom med kapasitet fra 10 til 1707 personer, og utstillingsområder på rundt 30,000 m2. Vårt største faste arrangement er ONS (oljemessen) utstilling og konferanse, med ca. 60 000 besøkende annethvert år.

Den største salen kan inndeles i mindre konferansesaler, og har kapasitet til bankett på 864 personer på langbord. Sammen med senterets 690 m2 store vrimleområde, Forum Torg, gir salen oss spennende muligheter for gjennomføring av større og mer krevende arrangementer. Vår nye utstillingshall, Forum Expo, er 5000 nye kvadratmeter som blant annet kan brukes til utstilling, til å bespise 4000 personer, konserter og andre mer krevende arrangementer. Scandic Forum hotel med 182 rom ligger under samme tak som Stavanger Forum-konferansesenter, i tillegg til flere hoteller like i nærheten.

Visjon og verdier

Vårt mål er å være det mest foretrukne kongressenteret i Norge. Det betyr topp kvalitet, høy profesjonalitet og solid kompetanse blant våre ansatte. Stavanger Forum tar stor stolthet i det vi gjør.

Vi ønsker å være best på det vi gjør, og å utvikle oss sammen med våre kunder.

Stavanger Forum tar stor stolthet i det vi gjør, og ønsker å være kjent som engasjerte, kompetente og serviceinnstilte ovenfor våre ansatte og kunder.

Historie

Stavanger Forum AS ble opprettet i 1999 og eies av Stavanger Kommune og Rogaland Fylkeskommune. Virksomheten til Stavanger Forum går tilbake til 1960 da Rogaland Messen AS ble etablert.
Rogaland Messen AS ble etablert i 1960 og fungerte som byens messe- og kongressarrangør. Eiere av Rogalandsmessen var Stavanger kommune med 30 %, samt ulike Stavangerfirma med små eierandeler hver. Blant disse var Tou Bryggeri og Felleskjøpet.
"Stiftelsen Stavanger" ble opprettet 2. april 1981 som en felles markeds- og driftsorganisasjon for aktiviteter innenfor messer, kongresser og reiseliv i Stavanger.
I 1992 ble Stiftelsen Stavanger Forums struktur endret slik at Stavanger kommune og Stavanger Næringsforening (sammenslåing av Handelsforeningen og Håndverk- og industriforeningen) var stiftere.
Lansering av Forum Expo. Messehall til 4000 personer, konferansehall til 4000 personer, konsertarena til ca 8000 personer og bankett til 3000 personer.