Stavanger Forum er et av Norges største konferansesenter og utstillingsområde. Vi har moderne og fleksible lokaler, velegnet for både små og store møter, konferanser, utstillinger, konserter og banketter.

Konferansesenteret tilbyr til sammen 25 møterom med kapasitet fra 10 til 1707 personer, og utstillingsområder på rundt 30 000 m2. Stavanger Forum har gjennomført en rekke nasjonale og internasjonale arrangementer. Vårt største faste arrangement er ONS utstilling og konferanse med ca. 60 000 besøkende annethvert år.

Den største salen, Mastrafjorden, kan inndeles i mindre konferansesaler, og har kapasitet til bankett på 864 personer på langbord. Sammen med senterets 690 m2 store vrimleområde, Forum Torg, gir salen oss spennende muligheter for gjennomføring av større og mer krevende arrangementer. Stavanger Forums nye utstillingshall, Forum Expo, er 5000 nye kvadratmeter som er spesialtilpasset messer, konserter og andre store events.
Thon Partner Stavanger Forum Hotel med 182 rom ligger under samme tak som Stavanger Forum konferansesenter, i tillegg til flere hotell på forum-området.

Vi ønsker å være best på det vi gjør, og å utvikle oss sammen med våre kunder. Vårt mål er å være det foretrukne kongressenteret i Norge. Det betyr topp kvalitet, høy profesjonalitet og solid kompetanse blant våre ansatte. Stavanger Forum tar stor stolthet i det vi gjør, og ønsker å være kjent som engasjerte, kompetente og serviceinnstilte ovenfor våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere.